Тук синтезирам описания за Картите ТАРО.
Ако имате желание или въпрос, или сте в процес на търсене - Изтеглете Карта, за да проверите, какво ще ви разкрият ;)
При някои карти значенията са само нахвърляни, но като цяло продължавам да развивам страниците. *** HAVE FUN! :) ***


събота, 19 февруари 2011 г.

Wands - 10 Жезли

ЖИЗНЕНОСТ, АМБИЦИЯ, ХЪС ЗА ПОБЕДА, РЕАЛИЗИРАНЕ НА МЕЧТА, РАЗШИРЕНИЕ, ПОВИШЕНИЕ, ИЗДИГАНЕ.
Преход, промяна, съзидателност и индивидуалност. Характер и цел.
Поемане на отговорности, Работоспособност, Работохолизъм, Усилна работа, Пренебрегване на други сфери от живота, Товар, Свръхтовар, Претоварване,

Символизира Сила, Воля и Издържливост, които ни помагат да се справим, с каквото сме се захванали.
Картата е крайно изпитание на волята и увереността ни в себе си.
Ако не ни достигат нужните качества, ситуацията ще се окаже трудна и неуправляема.

Картата може да показва, както огромна вътрешна сила и ентусиазъм да се справим с всичко, така и свръхнапрежение, което да въздейства на физическото ни и нервно състояние.

Мъченик. Твърде голяма охота и готовност да се поемат отговорностите на друг.
............................................................................................................................................................................................
GAIAN TAROT - Ten of Fire  http://www.gaiantarot.com/tenoffire/

Яростен горски пожар, дим и пепел се разстила из въздуха. За нашите „цивилизовани” съзнания, това е ужасно, тъй като заплашва домовете, градовете, животните и собствения ни живот. Но горските пожари са естествена част от цикъла на живота. Огънят е необходим, за да прочисти гъсталака и отломките, а за някои растения е нужен, за да продължат живота си.

Огънят плаши цивилизованият ум, но той е естествена част от природният цикъл. Пречиства и освобождава място за нов живот.
............................................................................................................................................................................................
OSHO ZEN TAROT - 10 Огън: Потискане
Фигурата на тази карта е буквално овързана във възли. Светлината все още сияе отвътре, но той е почти е смазал жизнеността си опитвайки се да задоволи толкова много искания и очаквания. Отдал е цялата си мощ и визия, за да бъде приет от силите, които са го затворили. Опасността от потискане на естествената енергия по този начин, е очевидна по пукнатините, знак за вулканично изригване, което всеки момент ще избухне.

Посланието на тази карта е да открием изцерителен изход за тази потенциална експлозия. Крайно необходимо е да открием начин да освободим всякакви напрежения и стрес, които се натрупват в нас. Дали ще е бой с възглавници, дали ще скачаме или ще се втурнем в дивото да крещим на воля в празното небе – всичко което ще разтърси енергията ни и ще ѝ позволи да циркулира свободно. Не чакай да се случи катастрофата.
............................................................................................................................................................................................






............................................................................................................................................................................................

INSTANT IDEA - МОМЕНТАЛНА ИДЕЯ
ПРЕУМОРА
............................................................................................................................................................................................

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Една от картите, които преживяваме в зависимост от нивото си на съзнание.
Проявява са на различни нива – при едното имаме поемане на отговорност и осъзнаване, че правим, онова, което е нужно в момента и носим товара си с чисто сърце, 
докато другото е, когато се съобразяваме с мнението на другите и вършим всичко това заради тях, а не заради себе си.
Когато осъзнаем това е време да обърнем внимание на себе си.

Колкото и да ни е трудно, можем да се справим. Поели сме тази отговорност и задължение с отворено сърце и всъщност дори не ни интересува, колко е трудно – за нас си струва.

С Десет Жезъла сме прага на голямо постижение. Хъс и амбиция подхранват страстта ни, така че цялата тази тежка работа, с която сме се захванали не се усеща като тегло.

Обикновено с тази карта имаме контрол върху всичко, с което сме се захванали. Този човек е лидер, управлява множество хора и ситуации наведнъж. Но и цялата отговорност е негова.






******
Мощни и енергични, десетките действат като обзор на всичките ни постижения досега.
Те са като сигнал за трансформация. Събирането на повече хора и групите показват как организацията и общата енергия могат да постигнат много повече, когато се комбинират. 

Понякога вкарваме твърде много енергия в даден проект и започваме да се съмняваме дали си струва. Друг път заради амбиция изключваме всички други области от живота си.

Добре е да се научим да почиваме, да оставяме работата в работата, а не да си я носим и у дома. Вероятно си мислим, че това е призванието ни, но имаме нужда и от живот.

Качествата на Жезлите като страст, невъздържаност, творческа енергия, дух, амбиция, се нуждаят от ограничения, за да са по-ефективни и бързи. Когато обаче се ограничат твърде много или се разкъсва от многото задачи, тя просто не успява да вирее и процъфтява.
Ако обаче не сме контролирали досега изобилието и страстта, запалваме твърде много огньове и после внезапно се чувстваме отрупани със задължения и отговорности.

Тогава Десет Жезъла се явяват, за да ни кажат, че сме поели много повече, отколкото можем да понесем. Претоварени сме от очакванията които имат за нас както другите, така и ние самите.

Нямаме време за себе си, тъй като помагаме на толкова много други хора едновременно и сме зациклили в непрекъснато саботиране на собствените ни нужди. Само защото сме заети, не означава, че действаме по здравословен и продуктивен начин.

Правим живота си твърде труден. Направили сме определени избори, но сега е време да си научим урока и да преценим дали ни харесва да живеем по този начин, дали се боим от промяна.

Вероятно е да се усещаме блокирани и емоционално, и физически, а духът ни се потиска все повече. Точно в този момент може и да не виждаме шанс за промяна, но е дошло времето за сериозна духовна работа и осъзнаване на смисъла от всичките ни действия досега. Такива периоди на осъзнато приемане са доста трудни, но без да преминем през това, няма как да напреднем. По това време се чувстваме ограничени, трудно и болезнено е да минем през това. 

Може би е време да се свържем с по-висшето си аз чрез медитация или молитва, тъй като имаме нужда от повече енергия, от източник, който наистина да ни зарежда, за да продължим. Да синхронизираме пътя си с по-висшето ни предопределение. Да разпознаем нуждата от забавяне и освобождаване от онова, което не ни принадлежи.

Заслужаваме плодотворен живот, а цикъла, в който сме се наместили сега, не ни позволява да го имаме. Би трябвало да свалим жезлите, да се протегнем и да преоценим качеството на живот, който водим.

Дали желанието ни да помагаме на другите е направило невъзможно да свършим нещо и за себе си? Имаме ли свободата да последваме вътрешните си желания, имаме ли изобщо време да мечтаем?
Ако сме във връзка, ние ли носим целия товар? Ако да, защо го правим?
Мислим ли, че живеем пълноценно?


КАТО СЪБИТИЯ:

Картата предполага радикално усилие, обсебващ ангажимент към задача, която изисква всичко, което имаме. Няма значение дали сме уморени или гладни, трябва да направим, каквото е нужно, за да завършим започнатото и нищо не бива да ни спре.
Успешни занимания заради отдаденост и много работа.

Чувстваме се отговорни и правим онова, което се очаква от нас.
Отрупани сме с крайни срокове или очаквания и изисквания от другите.
Изправяме се срещу предизвикателствата или ни идва нанагорно.
Нужда да преразпределим товара и върху други.

Карта, която се явява при самотни майки, претоварени работници и огромни усилия.
Може би помагаме на някого, но времето и енергията, която трябва да се отдели за това ни изтощава.

Още нещо, което се описва с тази карта – появява се някой с чудесна идея и я задвижва. В това движение има хъс и съзидателна енергия. Расте и процъфтява. После става широко известно, но натежава от бюрокрация, правила и закони.

Това може да се отнесе към семейство, което поема твърде много ангажименти и енергията отива само, за да се поддържа статуквото, вместо да се освободи за интимност, наслада и растеж. 

Или, когато сме били вдъхновени от създаването на музика например, но многото успехи и постижения са ни накарали да загубим от поглед целта и страстта за нея. Обременяваме се с други задачи и градим империя, вместо да свирим и пеем.

Претоварени сме и това ни затруднява да продължаваме с ентусиазъм.
Ако се чувстваме принудени и твърде ангажирани, първо трябва да си спомним, защо изобщо сме започнали. Кое всъщност ни вдъхновяваше.

10 Жезъла ни казват, че приключва някакъв цикъл и приближаваме към нов.
Преходен период. Настъпват промени и е добре да премислим плановете си преди да продължим.

Може да покаже буквално пренасяне на друго място, както и че го правим сами. 
Картата може да се яви, когато харчим твърде много, без да се съобразяваме с наличностите и съответно да потънем в дългове.


КАТО ВЪТРЕШЕН ПРОЦЕС 

Уроците, които учим тук са относно отговорността, която гради характерът ни.

Също относно егото ни – да помолим за помощ .

Унищожаваме ограниченията си като се опитваме да ги преодолеем.

Да осъзнаем, кога си струва и кога не, кога е достатъчно и кога трябва да спрем.

Кога вътрешният хъс и вдъхновението ни страдат, кога ги пренебрегваме – защото след това ще пострада и волята ни.


ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛЮБОВ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ 

Възможно е да са намесени и други хора. Да има много неща за правене.

Ако има достатъчно любов, то картата показва, че и двамата правят много, за да поддържат връзката и взаимното си щастие.
А ако връзката има твърде много проблеми, но все пак я желаем, трябва да се потрудим за нея.

Относно чувства –картата може да покаже прегаряне. Твърде много чувства, които обаче не са балансирани. Може да показва умора и невъзможност да се насладим на това, което ни се случва.

Вероятно сме поели твърде много - единият партньор се грижи за другия и е обременен с цялата отговорност за връзката. Това са твърде изискващи и тежки взаимоотношения и има негодуване срещу липсата на взаимност и взаимодействие.
Връзката изисква твърде много усилия и не е нещо, на което се наслаждаваме. 

Не изразяваме себе си и нуждите си, което се натрупва като пасивна агресия. Това би било избегнато ако си позволим да сме отворени и честни със себе си и с другия.

Възможно е да сме твърде уморени и заети за романтика. Игричките ни дразнят и сме твърде нетърпеливи и нетолерантни към останалите. Взаимоотношенията в момента ни тежат. Работата ни е по-важна.

Възможно е единият от партньорите да е твърде амбициозен и да е твърде зает за изграждане на стабилна и интимна връзка.

Когато творческата ни енергия е подложена на изпитание и сме преуморени, губим интерес към противоположния пол. Тук има послание да излезем за известно време от коловозите, да си вземем топла баня, да помислим за стила си, да се почувстваме по-добре.

Тъй като секса също е съзидателна енергия и понякога го възприемаме като тежест в отношенията си с другия, това може да ни изтощава и на емоционално и на физическо ниво... и творческите проекти, с които сме се захванали да пострадат.

Ако сме сами, то картата ни казва, че сме твърде заети и не си даваме възможност да срещнем партньор. Искаме нещо, което нямаме волята да си позволим.
Или се опитваме да сме такива, каквито си мислим, че другите ни искат и не изразяваме себе си, собствените си нужди и желания.

Първата стъпка към връзка в този случай е да създадем пространство за някой ценен човек.

Може да имаме нужда от професионален съвет ако за нас идеята да се отпуснем и да бъдем уязвими пред друг в една здрава връзка е твърде трудно.

Уязвимостта е важна част от доверието... понякога ограбваме себе си и партньорът си от шанса да има на кого да се облегнем, на кого да се доверим, както и да позволим на друг да се погрижи за нас.

Какво чувства някой за нас или относно ситуация? – като че ли носи целия свят на плещите си. Усещат се натоварени с емоции, от които не могат да се отърват.

Обърнати показват осъзнаване, че сме влагали твърде много и е нужна почивка.
Показва и отношение при което не ни пука. А също и игнориране на нуждите на другия.


ОТНОСНО ЗДРАВЕ 

10 Жезъла показват топка от нерви, натоварена имунна система, която всеки момент може да поддаде.
Уморени сме и ядосани на себе си, че сме си позволили да се изтощим и занемарим.
Продължителните стрес, умора и изтощение могат да предизвикат хронически проблеми.

Претоварването и твърде големите изисквания към тялото ни, водят до здравословни проблеми, така че е време да видим нещата в перспектива, доколко е нужно това, което правим и дали нямаме нужда от почивка или поне от преразпределяне на задълженията.

Ако искаме да сме силни и здрави, трябва да се освободим от цялото това напрежение, от всичко, което го предизвиква.
Чрез медитация можем да се научим как да се освобождавамe от него.

Възможно да страдаме от леки физически неразположения като болка в гърба или врата.
Нужно е да се погрижим за оросяването и циркулацията на кръвта ни.
Може би масаж и свободно движение.
Нужно ни е да открием отново искрата на вдъхновението.

Добре е да почетем за правилно хранене и здраве, което да промени нагласите ни към това.


ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И БЛАГОСЪСТОЯНИЕ

Усърден и трудолюбив работник. Показва физическа работа. 
Търговец. Занаятчия. Фермер. Сервитьор. Строител.
Арт фестивал, ресторант, стопанска дейност, градинарство.
Изграждане на ограда, конструкции, вдигане на тежки обекти.




Време, когато сме претоварени и вършим твърде много.
10 Жезъла предполага, че сме под силно напрежение и ни е трудно да се справяме.
Очевидно има много неща, за които да се погрижим и сме толкова сме заети, че не можем да си поемем дъх.

Работа по твърде много задания наведнъж, или извънредно стресов период, в който трябва да се завършат определени проекти и дейности.

Съществува непрекъснат поток от задачи, изисквания и крайни срокове, които е вероятно да ни изтощят по някое време.

Толкова много неща трябва да се уредят, а поемаме цялата отговорност върху себе си, без никаква помощ. Не вярваме на никого, че може да се справи с тази работа и сме склонни да носим работата си и у дома – физически или умствено.

Това са задачи, с които обикновено предпочитаме сами да се справим, тъй като замесването на други хора, най-вероятно ще забави нещата. Но това ни е урок - да възлагаме дейности на другите още в началните етапи, когато по-лесно и бързо стават всички обяснения.
Добре е да се планира навреме, да има приоритети, които да ни помогнат да се справим с нещата по-добре.

Ако продължим по същия начин, ще загубим творческия си потенциал, заети с всичките тези действия, манипулации и т.н, които не ни оставят време за онова, което е предизвикало първоначалния ентусиазъм.

Творческият процес при създаването на нещо ново ни доставя удоволствие и носи удовлетвореност.
Проектът има нужда от съзидателните ни способности, за да се развива и расте.

Добре е да се отпуснем и малко по малко да се разтоварим от излишната работа. Нужно ни е повече свободно време. Вероятно е време да си вземем почивка за освежаване и зареждане.
А също да решим кое наистина ни е нужно и от кое можем да се освободим.

Важни въпроси за нас в този момент са –
Поели ли сме повече задължения, отколкото искаме?
Със сигурност можем да се справим, но наистина ли искаме да правим това занапред?

Може би трябва да обучим някой, който ще може да поеме нещата, с които се занимаваме, така че да ползваме творческите си способности по-добре.
Време е да раздадем от знанията си, за да имаме време да се наслаждаваме на онова, което правим.

Често се явява, когато сме в последните етапи на определена работа.


ПОСЛАНИЯ:

Предупреждение да се освободим от онова, което не е наша работа нито да носим, нито да се занимаваме. Необходимо е да установим, какво ни притиска, какво сме поели без наистина да е нужно – може да е обида или негодуване, или пък отговорност за друг.

Не се колебай да се освободиш от някои ангажименти.
Не е нужно да действаме сами, да задържаме всичко за себе си – споделянето е част от пътя.

Пробвай да делегираш част от задълженията си на някой друг. Може би си мислим, че ако ние не го направим, то няма да бъде свършено правилно. Но нека направим крачка назад и да видим, какво ще се случи. Може и да се изненадаме =)

Картата ни напомня да си определим приоритети и да премахнем всичко ненужно. Да се огледаме, дали вървим по пътя, който сме искали.

„Не можем да удовлетворим всички.
Когато сме твърде концентрирани да живеем по стандартите на други хора, не успяваме да създадем свои собствени.” – Kris Carr

Намери малко време за себе си и започни да пречупваш границите на всички онези ограничения, които си поел върху себе си. Работи върху страха от постижение и придобиване в собствения си живот и се освободи от менталните нагласи, които те спират за работиш за себе си.
Ако не научиш този урок, ще продължиш в този цикъл.

Трябва да продължим внимателно напред.

За да си върнеш енергията, се ориентирай към здравословен режим на хранене и упражнения, а също си освободи време за забавления и творчески дейности.

Добре е да осъзнаем, че съзидателността е съкровището, което ни носи успех.

Има раздвижване на хоризонта, така че наслаждавай се на момента и бъди готов за нови предизвикателства.






*******

ПО ТРАДИЦИЯТА НА КРОУЛИ И ЗЛАТНАТА ЗОРА:

ДЕСЕТ ЖЕЗЪЛА – ПОТИСКАНЕ, УГНЕТЕНОСТ
Дърво на Живота: Малкут (материалната вселена, реалността) през Огън (дух)
Астрология: Сатурн в третият декан на Стрелец

Огън по земята, който причинява неконтролирано и разрушително изгаряне.

Силата е откъсната от висшият си източник. Превърнала се е в сляпа стихия, най-буйстващата форма на тази енергия. Полуделият Огън в най-разрушителния си вид.

Загуби ли връзка с високите нива на духа, огънят, свързан със земята се превръща в сляпа и жестока стихия, без дори вече да разбира себе си. Огънят е сила, която трябва да се управлява с въображение и мисъл, а не с упоритост и закостенели стандарти.

Тук се ползва сила, насилие и нищо друго освен принуда през цялото време. Мрачният Сатурн е надвиснал над огнения Стрелец и затиска ефирната му пламтяща страна. Вместо да се цели с благите си добри лъчи, му се налага да се разправя със смъртоносен дъжд.

Свършил е работата си твърде добре и не се е усетил, кога е трябвало да спре.
Ако Волята продължи да следва цели със замъглено съзнание, търсеща само резултати, тя ще се самопогълне в големия пожар, който е предизвикала.

За да разберем картата, трябва разберем качествата на Жезлите, които са жизнената енергия, първичната живителна искра, жизнеспособността на душата. Не можем принудително да я спрем, свободната птица не оцелява в клетка.

From “Mirror of the soul” – handbook for the Aleister Crowley Tarot 
Из ръководството на Gerd Ziegler към тарото на Алистър Кроули

Потиснати чувства, задържане на енергия, раздяла, изолиране, агресия.
Жизнената енергия на осемте жезъла е ограничена и дори усмирена от двата силни жезъла отпред, които носят същите два символа като при 2 Ж. Все пак осемте са обединени и се поддържат един друг, докато двата отпред стоят по отделно и служат като силна преграда.

Готовността на Стрелеца за комуникация е блокирана от Сатурн, което предизвиква страх. Ако се страхуваме от отхвърляне, неодобрение или наказание, ще започнем да потискаме вътрешните си импулси.
Силата и жизнеността ни не могат да бъдат изразени. Така сдържани, тези енергии се превръщат в раздразнение, ярост и буйство. Ако тази агресия не намери изход навън, то тя ще се обърне навътре причинявайки депресия или болест.

Картата е покана да разпознаем и спрем това потъпкване и ограничаване на жизнените ни импулси. Поемане на отговорност за собственото ни добруване и освобождаване от неоправданите морални ограничения.

Указва: дали съзнателно потискаме себе си. Осъзнаваме, че желаем да изразим, изживеем, да се радваме много повече, отколкото си мислим, че ни е позволено сега. Позволи си го! Дръзни да бъдеш себе си!
Въпрос: има неща, които винаги сме искали да кажем на някого – какво и на кого? Просто бъди това, което си.
Предложение: изтегли още една карта с въпрос: какъв би бил животът ми, когато се освободя?
Твърдение: имам правото да следвам собствените си чувства и импулси.

***
Това е трудна за справяне карта, тъй като показва блокирана или разстроена Воля. Уж желаем нещо много силно и все пак си стоим без никакъв шанс да го получим. Чувстваме се разстроени, раздразнени и разочаровани.

Ако такава ситуация се задържи твърде дълго, започваме да се усещаме като в капан и сме дълбоко нещастни. Губим вяра в себе си и в способностите си.

Понякога трябва да изчакаме подходящият момент, за да си вземем онова, което искаме. Също вероятно е добре да спрем да пилеем време и усилия, за нещо, което не си струва или за конфликт, който не можем да спечелим. Понякога е по-добре просто да си тръгнем.

Ако се явява редовно, вероятно си вредим, повече отколкото бихме си признали. Не удовлетворяваме нуждите си.

ИМПУЛС: Жестока и арогантна сила, жажда за мощ.
СВЕТЛИНА: Шансът да помисли, да научим.
СЯНКА: Жестокост, прекомерен натиск, егоистични и материални цели, догматизъм, агресия.

info - corax.com - & - angelpaths.com - & - Book of Thoth -
  


ОБЪРНАТА КАРТА: 

Приключване на фаза, в която сме били претоварени и откриване на изход.
Научаваме, какво е свобода и навлизаме във фаза на нова осъзнатост и радост от живота.
Товарът пада. Освобождаваме се от ненужното.

Избираме да оставим ситуация, хора и т.н. В състояние сме да кажем Не.
Отказваме подкрепа, както и да бъдем товарени с проблемите на другите.

Прочистване и освежаване. Осъзнаваме, че края на нещо показва начало на друго.
Вероятно вече не виждаме смисълът и искаме да вложим енергията си другаде.

Поели сме повече отколкото можем да се справим и сме се изтощили. Загубили сме творческият си поглед и сме на ръба на бездната. Преди всичко това да се отрази на здравето ни е необходимо да се спрем и починем. Преди да ни принуди някоя болест.

Из 78 Истории – блога на ВЕРА: 

В обърнатата си позиция 10 жезли е далеч по-приятна карта и сравнително едностранчива в тълкуването си.

Видите ли я в гледане, знайте че се задава помощ, някой ще свали голям товар от плещите ви.
Или вие самите ще изберете да кажете „стига толкова!“ Може да е временно, а може да се окаже и за по-дълъг период, зависи от ситуацията и околните карти. 

По-важното тук е вашето осъзнаване, че това не може да продължава повече така и имате нужда от помощ или по-драстична промяна на ситуацията.


НЕГАТИВНО ПРОЯВЛЕНИЕ 
Изневяра, предателство. Тъга, горчивина. Тежест. Непреодолими проблеми. 
Склонни сме просто да оставим всичко и да си тръгнем.
Натиск, напрежение, изкачване. Потискане, притеснения.
Да сме натоварени с ангажименти и отговорност.
Да сме мъченици.
Да не можем да кажем Не.
Притеснения, какво мислят другите за нас.
Да правим щастливи другите, но не и нас самите.

Работа под напрежение или погледа на други хора.
Не поемаме отговорност.
Също страх от отговорност и невъзможност да се издигнем над нещата.
Липса на мотивация и готовност за отказ от дълг и покорство. 







............................................................................................................................................................................................

Бремето на успеха.


Ключови думи: 
Решителност. Желанието за успех.
Упорита работа. Отговорен проект. Самотен на върха.
Повишаване на статут в резултат на упорита работа.
Тежки задължения. Тежко бреме. Претовареност.  
Твърде много да поемате. Пълна отговорност. 
Неспособността да се прехвърли част от задълженията на другите. 
Потапяне в работа. Стрес на работа.
Извънредна работа. Допълнителна работа.
Натиск. 
Разтегнатост на събитието. 
Безпокойство. Пренапрежение. Преумора. Гнет. 
Неуспешни опити за постигане на целите. 
Обсебващо поведение. 
Изкушенията на властта. 
Работа без почивка. 
Голям залък. 
Романтична зрелост. 
Проблеми с мускулната система и опорно-двигателния апарат.
Изместване на прешлените дискове. Проблеми със сърцето. 
Ако искам всичко да бъде добре направено, ще го направя сам. 
Той не е тежък, защото е мой.

Ситуация и съвет: 
Може би тази отговорност е твърде голяма и бремето е прекалено тежко. 
Силите ви изтичат и започвате да мислите дали ще стигнат за пресичане на финалната линия. Въпреки тежестта на вашето бреме, все още има резерв, за да можете да изпълните задачата. Имате желанието да преуспеете и на всяка цена да постигнете целите си. Обаче трябва да разберете, че не можете да направите всичко самичък. 
Научете да разпределяте отговорностите и да не поемате повече, отколкото трябва. 
Трябва ясно да заявите своите граници. 
Сега сте толкова обсебен от работата, че не сте наясно с тежестта на бремето. 
Прекаленото фокусиране върху кариерата може неблагоприятно да се отрази и върху другите аспекти на живота ви. 
Земята може да се върти и без вас, но преумората може да доведе до сериозни здравословни проблеми и особено опасно може да бъде за гърба ви, сърцето, мускулната система и опорно-двигателния апарат.

Хора: много амбициозни хора, работохолици. Производствен съюз.




6 коментара:

  1. какво е това С.В

    ОтговорИзтриване
  2. А при обърнати таро какво е значението им?

    ОтговорИзтриване
  3. най-горе вляво пише: С.В. - специално внимание.

    Не съм фен на обърнатите карти.
    Ако някога идеята за тях стигне до мен, вероятно ще прибавя и такива значения.

    Смятам, че символиката в тези карти е достатъчна за общуване с фините енергии на синхронността.

    ОтговорИзтриване
  4. А какво е значението с комбинация с Асо Пентакли и 9 пентакли?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-вероятно, че ще започнете да берете плодовете на всичкия труд, който сте отдавали досега. Обаче всъщност зависи, на какво ниво се изживяват картите. Бих препоръчала да почетете темите във форума на Учителя за Таро и по-специално за Асо Пентакъл и 9 П :)
      Много са полезни в разучаването на таро.

      Изтриване
    2. Благодаря за отговора. Може ли линк към този форум?

      Изтриване