Тук синтезирам описания за Картите ТАРО.
Ако имате желание или въпрос, или сте в процес на търсене - Изтеглете Карта, за да проверите, какво ще ви разкрият ;)
При някои карти значенията са само нахвърляни, но като цяло продължавам да развивам страниците. *** HAVE FUN! :) ***


събота, 19 февруари 2011 г.

Wands - Кралица Жезли

Магнетична и привлекателна личност.
Тя е грижовна, отдадена, мила и щедра.
Драматична, жизнена, активна, обича свободата.
Забавна. Креативна. Слънчева. Здрава.   Безстрашна. Самоуверена. Смела и дръзка. Страстна. Секси.

Подпомага духовното ни развитие и лекува душата ни.
Способна е да разпалва и укротява огъня в другите.
Понякога се проявява като разбиране и признателност за уюта, енергията и красотата на дома или природата, както и изразяване чрез тях.
Символ за движение и активност.
Интензивно желание за изключителен и необикновен живот.

Кралицата, а съответно и Кралят Жезъл, представят за нас осъзнаването на чувствената ни страна - разбираме себе си, усещаме ясно нуждите си, духовните си стремления и потребности.
Кралицата ни напомня да си позволим свободата да изразим себе си и съзидателните импулси идващи от вътре. Когато сме фокусирани върху нейният елемент и черпим от силата на огъня, всяко наше движение, всяка наша активност става по-интензивна, мощна и завладяваща. 
А ако го направим, ще успеем да осъществим задачите и желанията с в този период.




На фокус са семейни въпроси и взаимоотношения.
Картата показва, че питащият ще се срещне с приятелски настроена и любяща жена.
Тя може да донесе успех в бизнес дела.
Кралица Жезли символизира жена - приветлива, чиста, любяща, благородна и почтена - успех в бизнеса и материални облаги.

С.В. След известно затишие, духовното развитие ще бъде подновено. 
............................................................................................................................................................................................
OSHO ZEN TAROT 
Кралица на Огъня: Споделяне
Кралицата на Огъня е толкова богата, толкова истинска кралица, че може да си позволи да раздава. Дори не ѝ хрумва да описва, какво има и дава, без да пази нещо за по-нататък. Дарява съкровищата си без граници, приветствайки всеки, който би желал от изобилието, плодородието и светлината, които я заобикалят.

Когато изтеглим тази карта, обикновено сме в състояние да споделим любовта и радостта си. И в споделянето откриваме, че се чувстваме дори по-изпълнени. Няма нужда от специални усилия. Можем да се наслаждаваме на чувствеността, без привързаност и собственически чувства. Време за раждане на нещо ново – може да е дете, може да е проект.

Всичко около нас си попада на мястото. Наслаждавай се и позволи на обилието да минава през теб и да прелива.
............................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................
INSTANT IDEA - МОМЕНТАЛНА ИДЕЯ
ПЛАНИРАНЕ
............................................................................................................................................................................................


ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Кралицата Жезъл е чар, достойнство и изисканост. Тя е силна, харизматична, носи жизнеността и топлината на горящото в нея слънце. Известна е с творческите си способности и светски умения.

Тя е подтик, импулс, неудържим стремеж. Енергия, сила, динамичност, предприемчивост. Вътрешна мощ. Талант. Приспособимост.

Символ на самостоятелност, независимост, амбиция, реализация, индивидуален растеж.
Действа със замах, ентусиазъм, смелост, блясък, елегантност.

Говори за изпълнителност, способност, ефикасност. Бодрост, жизненост и енергичност.
Също за благородство, честност, вярност. Мъдрост. Знание. Разум.
Тя е организирана, амбициозна, успешна, популярна.

Изключително привлекателна, понякога направо замайва главата ни.

Един от символите ѝ е представител на семейство Котки.
Преклонението към Лъвът се среща в древните вярвания и тук се крие едно от значенията на Кралица Жезъл – това е личността, която бихме искали да призовем в себе си, когато имаме нужда от сила да се изправим пред някой или нещо. Това е жената, която искаме до нас на важни корпоративни срещи. Тя никога няма да се поколебае да защити своята гледна точка, да застане пред другите, да каже истината.

Кралицата на Жезлите е общителна и приятелски настроена жена (или мъж), с предприемачески дух, преливащ от ентусиазъм. Възможно е да рисува качества, които е добре да развием в себе си или да показва жена, която ни вдъхновява.

The Journey to the Orient
Обича изкуството и общуването с други, както и споделянето на идеи и работата в екип. Ако напоследък сме били в уединено и по-вглъбено състояние, то тя е послание да се отворим за другите и за света около нас, да общуваме или взаимодействаме със средата си.


КАТО ТИП ИНДИВИДУАЛНОСТ - натура, личност, характер

Кралицата Жезъл е пълна с живот, много активна и вдъхновяваща, окуражава и стимулира другите.
Тя е забавна, елегантна и земна. Свежа, жизнена, весела, доволна, щастлива. Оптимист, дейна и независима.
Общителна е и обича да е заета в обществени програми. 
Когато влезе някъде, осветява пространството, разпръсквайки топлина и енергичност, настроение и дух.
Завладява, залива, отрупва с внимание и присъствие, а това може да подплаши по-нежните или интровертни души.

Случва се да се държи деспотично, надменно или заповеднически.
Обича да се въвлича в живота на другите.

В най-добрата си светлина е вдъхновение за семейството и приятелите си, често ѝ се възхищават и непознати.

Независимо от ситуацията, тя иска и може да се справи. Включва се с интуитивни и проницателни предложения.

Популярна жена, изпълнена с увереност. Бизнес личност, която вдъхва сигурност на онези, които ръководи. Веща и изкусна в работата си.
С лидерски способности, тя е новатор и ръководител. Добра е в разрешаването на проблеми и е способна да превърне и най-горчивите дни, в чудесни възможности за растеж.
Роден управител, мотиватор и вдъхновител. Лесно стимулира желанието в другите да я следват, заради позитивния ѝ подход и отношение.

Не се страхува да говори и да показва нещата в реалната им светлина.
Не позволява на никой да се възползва от нея. 
Автономност, сама си е господар.

Тя е много приспособима, лесно се прехвърля от един човек, на друг. Адаптира се към всякакви ситуации и е способна да види всички страни на ситуацията. Вероятно затова има много приятели, от най-различни прослойки.

Творческа личност, с неизчерпаема енергия за създаване, пътуване, забавления.
Обича вълненията, които носи едно пътуване. Авантюрист. Независима.

Приятно ѝ е да се включва в креативни игри, творчески проекти и физически активности.
Тя е Актьор или Артист. Обича театъра и драмата, както на сцената, така и в живота си.

Спортна натура. Атлетична. 


КАТО СЪБИТИЯ:

Време за активност, интензивност, усърдие, старание, решителност, енергичност, живост, пъргавина, желание, готовност, страст, пламенност, жажда.

В гледания, показва нещо, което ще се случи много бързо. Процесът е започнал, набира сили и се развива. Постоянно приложена сила. Голяма привличаща сила.

Имаме нужда от издържливост, жилавост, напрежение, предприемчивост, въодушевление, инициатива, жизнеутвърждаващи дейности, активно съзнание.
Не сме в настроение да бъдем сами, имаме нужда от общуване, събирания с други хора.

Знак за Пътешествия. Това е една от картите за пътуване или планиране на пътуване. Обикновено е към място, което ни предразполага да се чувстваме добре. Имаме емоционална нужда да пътуваме или искаме да идем някъде, за да подхраним жизнеността си. Предполага място с много планирани дейности през целия ден.

Кралица Жезъл говори за динамизъм и авантюризъм. За създаване на кампания. За креативно мислене. Съзидателните ни способности са изключително важни в този момент от живота ни. Горим от желания или вдъхновение и можем да го насочим навън, за да го споделим със света.

Творческата ни искра е запалена и имаме желание да живеем живота си в пълнота, да бъдем верни на себе си.

Тъй като енергията на жезлите е бърза, обикновено показва човек който наскоро е влязъл в живота ни или скоро ще го направи.

Кралица Жезъл може внезапно да се вдъхнови и да зареже всичко само, за да последва някое моментно велико хрумване – добре е да помни, че винаги е добре да се направи предварително проучване, да поговори с други хора, да се поуспокои и помедитира, преди да се хвърли през глава в нещо, което тотално би променило живота ѝ.

Тъй като тази Кралица обича да помага, то картата символизира и помощ, подпомагане.


КАТО ВЪТРЕШЕН ПРОЦЕС И СЪСТОЯНИЕ

Смели възгледи и неустрашим подход към живота. Ще трябва да хванем бика за рогата, за да продължим. Кралица Жезъл ни представя, когато искаме да покоряваме върхове или желаем да преживеем нещо вълнуващо, когато сме безстрашни и дръзки.

Тя е пълна с живот и енергия. Котката до нея, напомня за независимостта ѝ, но и за дивата ѝ неопитомена природа. Символ е на магичните ѝ и интуитивни способности. 
Като роден водач, тя обича да контролира и има навика да превзема всичко, в което се намеси. Понякога се намесва насила, без да е помолена за помощ. Но като цяло е с добро сърце и с добри намерения.


ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛЮБОВ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Котките са дребни и капризни. Идват при нас, когато желаят обич, но когато им е достатъчно, си тръгват. Това не означава, че котката не ни обича, просто нещата стават по техните правила. Когато Кралицата Жезъл иска любовник, съпруг, партньор или приятел, ще дойде при теб. Няма да се посвени да разкрие сърцето си. Виждаш ли този жезъл? Тя се разхожда с него и знае как да го използва ;)

Тя е много чаровна, привлекателна и магнетична. Върви изправена, уверена и стряска с мощното си излъчване. Привлечена е от мъже, които са страстни и огнени като нея. 

Има пламенни обожатели, но не търпи някой да предявява собственически права над нея.
Цени свободата си и ако е омъжена, има независим живот и приятели.

Не обича да бъде вързана. Нуждае се от независимостта си, както и от забавни и остроумни разговори.

Не се цупи и чумери, отношението ѝ е отворено и искрено. Проблемите се посрещат с изправена глава и просто се разрешават открито. Това директно държание може да предизвика някои горещи дискусии от време на време.

На нея ѝ е нужна динамика и активност, за да не започне да скучае в една връзка.

При взаимоотношения, представя жена, която е трудно да притиснеш или определиш, тъй като е широко скроена и отворена за разнообразни възможности.

Вероятно ѝ е трудно да се отдаде само на един партньор, път или посока на действие.

Обикновено не е взискателна и с нея се общува лесно. Уверена е в себе си и няма нужда от ласкателства. Не всеки мъж може да запали тази кралица. Не понася посредствеността.

Кралица Жезъл е чудесен партньор за предприемач, който оценява силата на споделянето и работата в екип. Способна е да мотивира половинката си за велики дела, да разгори честолюбивия огън в него.

Когато става въпрос за секс, тя от всичките Кралици, е склонна да го прави само заради него самия, без да замаскира или оправдава желанията и импулсите си с любов, интерес, личен успех и т.н. Сексът си е просто секс – нито повече, нито по-малко.

Като чувства, картата предполага предизвикан интерес към нова възможност. Има някакъв любопитен и възбуждащ елемент, който подхранва желанието за събиране с друг и създаването на нещо ново.
Освен романтична връзка, това може да е например създаването на модна линия с партньор и т.н.

В Любовта, тази карта е благословия, даряваща ни с огромно количество пламенна страст, ентусиазъм и радост. Но не бива да забравяме, че огънят ако не се поддържа, гасне.

Това е история, която започва със силна душевна връзка, но е пълна с чувствени усещания, вълнения и несигурност. Обикновено живота и на двамата е много активен и се случват много неща наведнъж, срещата им е като сблъсък и преплитане на съдби, което може да е доста разтърсващо заради многото хора, събития и драма около двамата. Ако искаме да връзката да просъществува, ще трябва да се приспособим, а от някои неща ще трябва да се откажем, за да направим място на любовта.

Когато представя личността на романтичния ни интерес, то е добре да имаме предвид, че тя е по-скоро приятел, отколкото някой, който би се обвързал. Смята, че трябва да контролира връзките и любовниците си. Има нужда от общуване и внимание, така че обича да излиза с няколко интересни за нея мъже.
Възможно е обекта ни на интерес да си мисли така за нас – че сме интересни, може дори да ни се възхищава, но да ни вижда само като приятел, а не да ни желае за романтичен партньор.

Ако сме сами, то тази карта ни казва, че в момента по някакъв начин сме защитени от Вселената и можем активно да потърсим или да се задействаме относно обекта на нашите желания. Да инициираме разговор, да разкрием чувствата си, да сме по-активни в търсенето.


ОТНОСНО ЗДРАВЕ

Целебна енергия. Крепко здраве. Жизненост, издръжливост, силна енергия.

Як, здрав и силен. Отличен имунитет.

Кралица Жезъл представя цялостно лечение – на духа, ума и тялото.

Тя възстановява духа – въодушевява, вдъхновява за действие, способна е да върне волята за живот, при онези, в които огъня е отслабнал. И не го прави чрез съжаление, състрадание или като поучава, а просто като говори непосредствено на волевия енергиен импулс, както факел, запалва факел. Тази ѝ способност да изцерява духа, да връща първичния му огън е благодарение съчетанието на мъжкия „огън” и женската „вода” в нея самата.

Чувстваме се по-хармонични от всякога и можем да използваме този момент за нови активности, които да усилят сърдечносъдовата ни система. Тези активности обаче трябва да са забавни и интересни за самите нас, защото нищо не може да ни задържи ако не са впрегнати креативните ни енергии. Добре е да помним това.

Ако сме се притеснявали, че не можем да се излекуваме от нещо, то тази Кралица ни казва, че ще бъдем добре.

Енергията, която ползваме идва отвътре, от духа и затова е неизчерпаема.

Най-добре се повлияваме от природни средства и свежа храна.
Добре е да намалим стреса, без значение как – може да е секс или пък гореща вана.
Добре е да се освободи време за отдих.

Ако трябва да посочи болестно състояние, то тя указва възпаления и процеси, преминаващи с висока температура, треска, изтощение. Освен това и маниакално-депресивни състояния.

При въпрос за зачеване, то появата на тази карта е един от най-позитивните знаци.
За всеки случай е добре да се вземат предпазни мерки ако това не е приоритет. 


ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И БЛАГОСЪСТОЯНИЕ

Тя е доста здравомислеща и практична относно различните аспекти на парите и дома.

Символизира удобство и създава щастлив домашен живот.

Много добра при управлението на бизнеса си. Изключително организирана, целеустремена, способна и ефикасна. Поема всяка една задача с ентусиазъм и интерес. Способна е да се справя с мащабни проекти, както и самостоятелно да разрешава възникнали проблеми. 

Подходящо време за нови начинания. За поемане на водачество и заставане на лидерска позиция. Също за започване на собствен бизнес.

В работата има някаква активност или пък много задачи са свършени за отрицателно време.
Колкото по-добре се подготвим предварително, толкова по-добър ще е резултатът.

Вероятно жена е от значение. Обикновено тя е справедлива, честна и подкрепяща. Способна е да ни вдъхне увереност, само с поглед.

Ако се гледа на мъж, вероятно е привлечен към жена, с която могат да имат страстна афера. 

Професии – актриса, собственик на бизнес. Мотиватор. Човешки ресурс. Управление. Коментатор. Писател. Журналист. Пътешественик.

Възможно е да бъде в забавната или творческата индустрия.

Като цяло заниманията ѝ са свързани по някакъв начин с публичност, медии, популярност, известност, необходимост от общуване с хора, от създаване на определено впечатление.


ПОСЛАНИЯ:

Като целеустремена личност, Кралица Жезъл, рядко има нужда от съвети, тъй като обикновено знае, къде отива, какво трябва да направи и какво иска да постигне.

Най-добрият съвет е от време на време да поспира, за да помирише розите, покрай пътя :) да си позволява отдих и развлечения. Няма нужда да се претоварваме със задължения, при които да губим творческата си настройка. Няма нужда да се състезаваме и да позволяваме да ни притискат срокове или желанията на други хора.

Наслаждавайте се на пътя, творческите натури, надделяват над състезателните такива. Няма нужда да бързаме. Когато си свършим работата добре още първия път, няма да има нужда да повтаряме целия процес отново.

Спокойствието ни впечатлява и вдъхновява останалите.
Нейният съвет е да се освободим от нуждата да доминираме и управляваме всичко, което би освободило огромно количество творческа енергия и увеличило благосъстоянието ни, по много различни начини.

Ако си позволим да се отпуснем и да оставим другите да ни помогнат, получаваме подкрепа, което означава, че имаме повече време за себе си, а освен това всеки има нужда да знае, че влага нещо от себе си в определени взаимоотношения. Това е добре за всички замесени. 

Пусни го и му позволи да се случи – това е съветът, който ни дава Кралица Жезъл.

Кралица Жезъл ни предлага да позволим на сетивните ни усещания да ни водят, да ни помогнат да се настроим към естествените ни възприятия, разбирания и интуиция.

Тази Кралица показва повишена сетивна чувствителност. Можем физически да усещаме определени събития или просто да сме по-осъзнати за онова, което се случва около нас.

Ако имаме вътрешни импулси да направим нещо, те имат смисъл и си струва да им обръщаме внимание. Да упражняваме вслушването в себе си ни помага да засилим интуицията си и да усещаме почти на физическо ниво, кое е правилно за нас във всеки един момент.

Спонтанното поведение е най-добрия избор.
Кралицата ни учи да обичаме себе си и да ценим това, което сме. А също да се отпуснем и приемем по-слънчево и оптимистично отношение към нещата.

Но ако търсим как да въплътим нейната енергия в нас, то основните послания на Кралица Жезъл са -

Поеми ситуацията в собствени ръце. Бъди решителен. Изкажи мнението си!
Говори и се изясни с този, който те интересува в момента.
Вярвай в себе си. Можеш да се справиш. Вярвай на усещанията си.

Бори се за това, което е правилно. Помогни. Ангажирай се.

Бъди независим. Отстоявай себе си и правата си. Не позволявай на живота да те мачка.

Бъди отворен и искрен. Бъди деен, упражнявай се.
Бъди оптимист.
Пробвай да видиш нещата от светлата им страна.

Събуди се и направи най-доброто, на което си способен!
Просто го направи. 

Бъди изобретателен и градивен. Направи впечатление.
Бъди горд със себе си.

Изправи се, тръгвай! Не спирай.

Бъди водач. Започни нещо ново. Бъди по-предприемчив.

Кралица Жезъл ни съветва да развием добротата в нас, съвместимостта си с другите, както и верността. Това е един от начините да растем и да се развием в сегашната ситуация.

Тя е открита и напомня, че няма смисъл от лъжи и измами. Не са ценни по никакъв начин.
Няма изгода и в прекаленото контролиране нито на себе си, нито на другите.


ПО ТРАДИЦИЯТА НА КРОУЛИ И ЗЛАТНАТА ЗОРА:

КНИГА НА ТОТ – Кралица на Жезлите
ЗЛАТНАТА ЗОРА – Кралица на трона на пламъка

Кралицата Жезъл, в тази традиция, въплъщава Водата в елемента на Огъня, което може да изглежда странно на обикновения читател, но ако разбираме Водата като съзнание, а Огъня като Първичния Дух, тогава вече не е толкова объркващо. Този духовен огън е Жизнена Сила, която е чувствена, сексуална, страстна, буйна и често стихийна по природа, тъй като е истинският, жив и пълнокръвен импулс и движение на всички неща.

За да се покаже контролът ѝ върху Първичният Огън, Кралицата е представена върху Трон от пламъци, с ръка, почиваща върху главата на леопард, а другата държи Огнения Жезъл.

Леопардът представя свирепата природа на унищожителния огън, способен да погълне всичко около себе си или да го захрани с енергия.

Жезълът като символ на Волята, показва, че тя е способна да насочва Силата, която е укротила. Шишарката, на върха му, загатва за епифизната жлеза, свързана с мистичното възприемане на реалността.

Като елемент, Жезлите са директни, откровени, непоколебими и се свързват с Волята и уместното ѝ прилагане.

Кралицата Жезъл представя жена, която знае точно, какво иска от живота и поема към целите си с голяма отдаденост.

Често е преживяла някакъв конфликт или травма, но е научила уроците си.

Обикновено е самостоятелна, пряма и мотивирана.

Тя е боец. Помага на онези в неравностойно положение. При нея има тенденция да не знае, кога да спре, тъй като обожава да е в центъра на битката, вместо да поеме по-рутинните дейности, които също са необходими във всяка кампания.

Понякога не е толерантна към другите, които правят нещата по различен от нейния начин.

Тя е чудесен съюзник и опасен враг.

Като Кралица, тя е чувствителна и съответно за нея са характерни любов, разбиране, симпатия, способност да придава форма и да създава, да отдава от вярата и топлината си. Огненият нрав ѝ осигурява гордост, страст, вдъхновение и независимост, дарява ѝ чар, сила и сърдечност.

Характеристики на тази кралица са – приспособимост, активност, авторитет.

Мила и щедра, но не търпи противопоставяне. Има в себе си необятен океан от обич – и за любов и за приятелство, но го разкрива винаги само по своя собствена инициатива.

Като приятел е вярна, но понякога обича да дава непоискани съвети.

Като родител е доста доминираща и въпреки твърдението ѝ, че желае децата ѝ да са уверени в себе си, е склонна да не е търпелива с тях и да поема нещата в собствените си ръце, вместо да им позволи да следват техния си път.

Ако се извърти към тъмната си страна, Кралица Жезъл се превръща в сприхава, избухлива, отмъстителна фурия, прекалено доминираща и със силно чувство за собственост. Никога не забравя и не прощава.

ИМПУЛС: Движение и преобразуване
СВЕТЛИНА: Самостоятелност, чест, духовна визия, страст, приспособимост
СЯНКА: Нетолерантност, деспотизъм, ревност, безотговорност


ОБЪРНАТА КАРТА: 

Арогантност. Егоизъм. Гордост. Твърде високо самочувствие.

Жизнен проблем. Пречки в живота и средата. Трябва да се научим да управляваме по-оптимално времето и действията си.

Картата може да показва блокирана творческа енергия.

Когато е обърната, не успява да канализира правилно енергията си и оставя нещата недовършени. Поема прекалено много неща наведнъж. Добре е да преоцени приоритетите си.

Твърде много хора изискват времето ни и е време да се преориентираме и да насочим креативната си енергия в по-реални и позитивни посоки. 

Обърнатата Кралица ни подсказва да се освободим от излишните отговорности, за да позволим на творческата свобода да се изяви.
Добре е да постъпваме разумно с онези, които зависят от нас и да им позволим да се освободят от зависимостта си или ще достигнем емоционалните си и физически граници.
Време е да докажем на себе си и на вселената, че вярваме в себе си и в способността на другите да поемат отговорност за себе си и да се държат като възрастни, без нас.

Идеи, които от вдъхновени, се превръщат в манипулативни, заради липса на увереност в обществената среда и условия.

Липса на самочувствие. Егоизъм, сарказъм, невярност, предателство.
Разрушително и разглезено поведение. Отчуждаване. 

Може би има някой, който иска да контролира или манипулира живота ни.

Когато се обърне, говори за пресечени граници. Опити да се сломи волята на другия. Да се вмени вина. Възможно е нещата да излязат извън контрол.
Обърнатата Кралица Жезъл може да си е направо проклятие – твърде груба, нетактична и агресивна дори на публични места.

Обърнатата Кралица може да е доста непочтена, фалшива, опасна и дори смъртоносна.
Нахална жена, която иска да победи на всяка цена и става злобна и жестока ако загуби.

Склонна е към клюки. Темпераментна, с гневни избухвания и прекомерно драматична. Приятели са само онези, от които може да се възползва.
Винаги обвинява другите за проблемите си.

Има нужда непрекъснато да се доказва и би се замесвала със заети мъже, само за да си докаже, че е желана жена.

При взаимоотношения е извънредно ревнива и не позволява на партньора си да общува с никакви жени, нито приятели от женски пол, нито бизнес сътруднички.

Обърнатата Кралица Жезъл е от онези, които търсят най-богатите мъже и се закачат за тях, буквално са златотърсачи.
............................................................................................................................................................................................
Джема от http://tarot-manija.forumlatvia.com/forum

Делова жена. Балансирани интереси на семейството и кариерата.

Ключови думи: 
Кралицата на сърцето и дома. 
Любовта към живота. Любов към секса. 
Неумолима сила. Страст. Топлина. Оживление. Смелост. Възвишеност, властност, честолюбие. 
Център на внимание. Популярност. 
Самоутвърждаване, компетентност, демонстративност. 
Лидерски качества. Добро усещане за бизнес.
Многостранни интереси. 
Предприемчивост. Увереност. Предвидливост.
Независимост на мисълта.
Щедрост. Любов към природата. Силата на позитивното мислене.

Ситуация и съвет: 
Привлекателна и здравомислеща жена може да ви даде добър съвет. 
Енергията, независимото мислене, добротата и щедростта на ДЖ обещават чудесно приключване на всяко започнато дело. 
Тя е душата на компанията. 
Дама Жезли е екстраверт, получава удоволствие от здравата и вдъхновяваща конкуренция.

Хора: 
Жената, която е настроена да прави кариера. 
Самотна жена с добро положение в обществото. 
Жена-началник, ръководител. 
Здравомислеща, зряла жена, която винаги може да окаже помощ. 
Обичащи да командват. 
Защитница, която ревностно защитава личните си интереси и интересите на приятелите си.
Подвижна, енергична, весела и жизнерадостна жена. 
Предана жена и майка. 
Омъжена жена, надарена с голяма енергия, успешно ръководи домакинството си, но чиито интереси се простират и извън него. 
Обичан приятел, винаги готов да помогне. 
Искрена, остроумна, понякога саркастична и агресивна жена, готова да се застъпи за своите съмишленици. 
Добра, лоялна, щедра, уверена жена, която обича конкуренцията и бизнеса. 

2 коментара:

  1. Здравейте, ще се радвам да дадете мнение по тези карти
    Какво вижда - кралица жезли
    Какво иска - справедливост
    Защо - колело на съдбата
    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. къде и как ще срещна мъжът от когото ще имам дете?
    Колесница, Кралица Жезли , 6 чашии
    Какво мислите?

    ОтговорИзтриване